Dustytours goes VS
Het Zuidwesten - onze indrukken
Welkom op onze Amerikapagina's.
Onze reizen begonnen in het zuidwesten van de VS. We keerden jaar op jaar, zowel zomer als winter terug naar het land van de onbegrensde mogelijkheden. Er is hier zo ontzettend veel te zien. Standaard rondreizen met L.A. of San Francisco als start- of vertrekpunt maakten al snel plaats voor volledig zelf samengestelde rondreizen in de staten California, Nevada, Arizona, New Mexico, Colorado, Wyoming en Utah. Een bezoek aan de geheime basis van Area 51 in de Nevadawoestijn was erg spooky en het graf van Billy the Kid in New Mexico een bijzonderheid. De gekleurde staat Utah, de Grand Canyon en de woestijnen van Arizona, de historische nederzettingen van de indianen, ze blijven op ons netvlies gebrand. Het "Hiken" door de bekende en minder bezochte Nationale Parken is echt een aanrader en nog steeds oefent het Wilde Westen daarom een bijzondere aantrekkingskracht op ons uit. Onze opgedane indrukken, algemene landeninfo/tips en informatie over de door ons bezochte bezienswaardigheden, uitstapjes en de immense natuurparken vind je op deze pagina's terug. Wij vonden dat we er een apart van onze webpagina aan moesten besteden.

Er is vooral veel te lezen over de plaatsen die wij bezochten. Mocht je meer informatie wensen, schroom dan vooral niet om ons een berichtje te sturen via info@dustytours.nl

We zijn druk bezig alle informatie op te bouwen, op dit moment zijn de tabbladen: Landeninfo, Arizona, California, Nevada, New Mexico en onze routes beschikbaar.

Rob en Anita