LINKS NAAR INTERESSANTE FOTOGRAFIE PAGINA'S.

Fotografen zijn van huis uit al creatief maar Christoph Rehage uit Duitsland heeft van zijn reisverhaal een waar kunstwerk gemaakt.

In 2007 vatte hij het plan op om van Beijing naar Bad Nenndorf in Duitsland te lopen. Na een jaar en ruim 4000 kilometer besloot hij terug naar school te gaan. Hij verwerkte zijn duizenden foto's in een bijzondere film. Geniet van de muziek en de beelden!
Zijn website kun je hier vinden. 
Het youtubefilmpje kun je hier vinden.
Het vervolg kun je hier vinden.


De in British Columbia wonende Steve Williamson is een bekroonde natuurfotograaf en - beschermer. Hij besteedt veel van zijn tijd aan de kust waar hij werkt aan het behoud van het Great Bear Rainforest en zich inzet voor de eco-toerisme-industrie. Dit stelt hem in staat om de prachtige natuur en wilde dieren op foto vast te leggen. Hij leerde veel over het spectaculaire landschap en de prachtige flora en fauna. Steve is een ervaren Grizzly-gids wat soms leidt tot soms spectaculaire foto's. Hij was voorheen algemeen directeur van de beroemde Knight Inlet Lodge.
Steve's interesse in fotografie groeide tijdens zijn training bij de Royal Navy. Zijn werk is gepubliceerd op websites, in kranten, tijdschriften en kalenders. Ook is het veel gebruikt in commerciële reclames, in promotievideo's, presentaties en diavoorstellingen. Zijn eerste boek, 'Encounters! - The wonders of British Columbia's Great Bear Rainforest' werd gepubliceerd in 2011. Het werken met- en fotograferen van de wilde dieren in de regio is nog altijd zijn grote passie. Zijn website kun je hier vinden
Digitale spiegelreflexcamera’s (DSLR – Digital Single Lens Reflex) zijn goedkoper en populairder dan ooit. Populaire consumenten modellen zijn de Canon EOS 450D en de Nikon D60. Krachtige camera’s met enorm veel mogelijkheden. Toch zijn mensen nog regelmatig teleurgesteld in de resultaten die deze relatief dure camera’s opleveren in vergelijking met compactcamera’s. Vaak blijkt dan dat de camera niet van de automatische stand is geweest. En dat is zonde.

DigitaleFotografieTips.nl heeft tot doel zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de fotografie hobby, want ik heb gemerkt dat je iets veel leuker gaat vinden als je er ook iets vanaf weet. En het levert ook nog eens betere foto’s op. Wat wil je nog meer. Veel plezier!

Je kunt de website hier vinden.

Alles behalve een vervelend forum om heerlijk op te snuffelen en te genieten van fraaie foto's met uitleg en discussie. Als je op zoek bent naar technische achtergronden over camera's of lenzen dan is hier meestal wel een review te lezen. De reviews zijn doorgaans van een goede kwaliteit, hetzelfde geldt voor de discussies en tips die forumleden aan elkaar geven. De galleries in het forum mag je in ieder geval niet missen.

Je kunt de website hier vinden.

Links