Fotograferen maakt deel uit van onze vakantie maar is nooit het hoofddoel. Spontane foto´s, daar houden we juist het meest van. Ondertussen zijn we al weer heel wat jaartjes trouw aan Nikon en we breiden onze camera- en lenzenset nog telkens uit. Meer is overbodig,   minder vaak leuker is ons motto! Toch zijn we steeds op zoek om om de kwaliteit van de foto´s te verbeteren. We maken gebruik van een Nikon D800 full frame camera met een serie Nikon N-lenzen. Daarnaast is een Nikon D300S standaard voorzien van een zogenaame compromislens, de Nikon 18-300 VR zoomlens.

Fotograferen onder water is een leuke bijkomstigheid van het duiken, vooral op tropische bestemmingen. Een kleine compactcamera hangt daarom standaard aan het duikvest en samen met onze duikvrienden hebben we zo al heel wat mooie duikmomenten vastgelegd.

In Nederland fotograferen we vooral om technieken uit te proberen en natuurlijk steeds bij te leren. Rob is regelmatig in de lucht te vinden voor het maken van professionale luchtfoto's. Luchtfotografie is een moeilijke tak van sport maar erg leuk om te doen! 
Over ons, about Us
Wij zijn Rob en Anita Loos en wij wonen in een prachtig dorpje in West-Brabant. Het maken van verre,  avontuurlijke natuur- en duikreizen is onze grote passie, naast fotografie en onze 2 Britse Kortharen.  Zoveel mogelijk van de wereld zien is ons doel waarbij we steeds op zoek gaan naar overweldigende natuurgebieden, wildlife, nieuwe culturen en interessante mensen. Genieten van de pracht, rust en rijkdom van de natuur is voor ons de ultieme vorm van ontstressen. Indien mogelijk boeken we alles zelf, maar meestal maken we gebruik van kleine, op het land van bestemming gespecialiseerde reisbureau's die maatwerk reizen leveren. Dat bevalt ons prima omdat deze mensen het land vaak door en door kennen.